Od 2. do 7. aprila svaki dan od 12 do 20 časova sve gradjane Jagodine koji posete Total TV express u Vivo shopping parku ocekuju dobra zabava, brojni pokloni, a u subotu i aktivacije za najmladje. Osim toga, Jagodinci ce moći da se informisu i o prednostima Total TV-a koji je pripremio specijalne akcije. Total TV express sa istim programom u Paraćinu ce biti od 9-15. aprila.

Uz ponudu koja sadrži više od 200 kanala vrhunskog kvaliteta, Total TV nudi najveći broj kanala do sada. Ova satelitska platforma u svojoj ponudi ima raznovrstan televizijski program po svačijem ukusu, pa ce tako ljubitelji informativnog, sportskog, zabavnog ili decijeg programa, TV serija, filmova ili show programa, pronaci sadržaj za sebe. A velika prednost je to sto je ova usluga dostupna svima, jer Total TV stiže svuda.

Uz Total TV uslugu korisnicima je na raspolaganju EON, platforma koja omogućava gledanje televizije bilo kada i bilo gde. TV kanali i video sadržaji uz pomoć EON-a su dostupni na bilo kom mobilnom uredjaju, telefonu, tabletu ili lap-topu. Uz EON, tu su i posebne funkcionalnosti – gledanje TV programa cak 7 dana unazad, pretraga omiljenih kanala ili naslova, mogucnost izdvajanja omiljenih kanala, podsetnik da se odabrani program pribliziva i dr.

Dostupni su i Unifi mreza sa 500.000 besplatnih Wi-Fi lokacija u zemlji i regionu i Unifi Travel mreza sa preko 60 miliona Wi-Fi tacaka u vise od 120 zemalja. Na ovaj nacin korisnici Total TV-a znacajno mogu da ustede na internet saobracaju u zemlji ili na roamingu u inostranstvu.

Posetite Total TV express, saznajte sta jos Total TV nudi i uzivajte u nikad boljoj TV ponudi!