ĆUPRIJA-Najbolji autor foto konkursa “Moja Ćuprija” je Milan Stanojević, dok je, po oceni žirija,  fotografija ,,Balerina” Anđelije Ilić proglašena najlepšom. Na otvaranju izložbe u petak, u obnovljenom prostoru bivšeg Doma kulture ,,Sinđelić”, Stanojeviću i Anđeliji Ilić uručene su pohvale, dok je zahvalnice dobilo 15 učesnika konkursa. Za 17. najboljih učesnika konkursa Ustanova kulture obezbediće stručno usavršavanje.

-Sve fotografije su nastale moblinim telefonom, možda je to najinteresantije. Motiv mojih fotografija je nebo, volim zalaske i izlaske sunca, kišu, maglu, tada su najlepše boje u prirodi. Pejzaži sa interesantnim bojama teme, ređe portreti. Teško je uhvatiti magični trenutak fotogarfije, jer traje mnogo kratko do 2 minuta, rekao je Stanojević.

Na izložbi je predstavljeno tridesetak najboljih fotografija,  dok su ostali radovi biti projektovani u posebnom slajdu. Tridesetak autora poslalo je preko 300 fotografija. Konkurs je ukazao na talenate i zanimljive ideje. Ustanova kulture će tokom 2018. godine za najbolje autore obezbediti stručno usavršavanje u oblasti fotografije.