ĆUPRIJA- Premijera predstave Mala srpska komedija ćuprijskog pozorišta Moravište privukla je veliku pažnju ljubitelja pozorišne scene, jer je predstava ,,domaćih ruku delo” i prethodna premijera dogodila pre dve i po godine. Puna sala, smeh i aplauzi pratili su premijerno igranje predstave. Tekst predstave napisao je Dragan Aleksić, režiju potpisuje Vladimir Milojević, dok su u glavnim ulogama Nataša Terzić i Jelena Miletić, Zorica Tanasković je sufler i komšinica koja se pojavljuje ne kraju, te doajeni Aleksandar Mileusnić i Vladan Cvetković.

– Reč o dva para koji su isprepletani intiminim odnosima. Kulminacija je povratak u brakove, naravoučenije da nas neko gleda, posmatra, stalno kontoroliše, moramo da budemo obazrivi, uvek će neko da nas vidi i kaže ,,Šta si ovo uradio?”. Klasična komedija situacije, koja traži preciznost i odgovornost bez improvizacije, kaže reditelj Milojević, čija je ovo prva velika predstava.

On i dve glumice glavnim ulogama su se prvi put oprobali na velikoj sceni. Vodvilj kao žanr u Ćupriji nije ranije igran, tako da je publika imala prilike da uživa u smehu, novim glumicama i reditelju.