JAGODINA- Na godišnji skup Hells Angels u Jagodini pristigli su bajkeri sa svih kontinenata i evropskih zemalja, izjavio je Vladimir Petković PR tog kluba i dodao da je upravo pristigao bajker iz Urugvaja.

– U Srbiji je 1.600 članova MC Hells Angels, do Jagodine je stiglo 1.100, očekujemo preko 2.000 ljudi, sve teče po planu, grad Jagodina je dobar domaćin, apsolutno nema nikakvih incidenata, sve protiče u najboljem mogućem redu, ističe Petković.

Do sada su se bajkerski skupovi Hells Angels događali na livadama, udaljeni od gradova, prvi put u urbanom delu u akva parku.

– Najčešće pitanje bajkera, koje meni upućuju jer poznajem pravila i prava kluba,  je da li postoji mogućnost da se svake godine ogranizuju skupovi u Jagodini  i Srbiji. Odgovorio sam da ćemo narednih godina aplicirati da nam naša braća ponovo daju i ukažu poverenje Srbiji i Jagodini, kaže Petković.

Pripadanici policije profesionalo rade svoj posao i nikakvih primedbi nema ni sa jedne strane. Kontrole su normalne, bezbednost je na prvom mestu. Glavne zvede druge večeri su Cliff Edmonds – UK i Kalavela band – Russia.