Kako prenosi portal pink.rs u Beogradu je uhapšena žena osumnjičena da je ubila Zorana Trifunovića (59) koji je poreklom iz Jagodine. Telo je pronađeno jutros na Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356. Ubijen čovek je u Jagodini poznat pod nadimkom Zoran Šumadija, gde se bavio ugostiteljstvom i investicijama u građevinarstvu. Njegovo telo pronađeno je oko 07:30 sati, na kolovozu ulice. Hitna pomoć konstatovala je smrt čoveka.

Policijske patrole su za nekoliko minuta stigle na lice mesta. Brzo je utvrđeno da je ubica ispalio nekoliko metaka iz pištolja, koji su Trifunovića pogodili u glavu i telo. Na licu mesta, inspekori kriminalistike policije i forenzičari obavili su uviđaj. Tokom dalje istrage trebalo bi da budu utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

Zoran ima kriminalni dosije zbog različitih dela i bio je građevinski investitor. Na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera, policija je brzo identifikovala Stojanku S. (69) koja je osumnjičena da je pucala iz pištolja i ubila Trifunovića. Nju je policija uhapsila u kući u kojoj živi nekaleko od mesta ubistva. Osumnjičena je psihički bolesnik.  U njenoj kući pronađen je pištolj. Motiv ubistva biće utvrđen tokom istrage. Nezvanično saznajemo da su ubica i ubijeni čovek bili u sporu oko gradnje.