PARAĆIN- Gran pri 13. Mini tini festa u Paraćinu je Nemanja Mladenović, učenik 8. razreda OŠ Momčilo Popović Ozren, u mini kategoriji najbolja je bila  Jovana Simić, učenica 5. razreda OŠ Momčilo Popović Ozren i tini kategoriji Anastasija Aranđelović, učenica 7. razreda OŠ Branko Radičević. Njima je su, pored priznanja dodeljeni tableti. U sportskoj hali nekoliko hiljada Paraćinca sa oduševljenjem je pratilo izođenje svake numere. Voditelj festivala bio je legendarni Minja Subota.

-Ovo je najuspešnije izdanje festivala po svemu. U predtakmičenjima je učestovalo 100 učenika, izabrali smo 20 najboljih i oni su svojevrsni pobednici, rekao je predsednik žirija poznati kompozitor Jovan Adamov.

Organizator festivala Vojkan Ristić istakao je da je u finalnom delu učestvovalo 250 pevača i plesnih grupa.

-Reč je o festivalu lokalnog karaktera i ima najdužu tradiciju u centralnoj Srbiji. Imamo odličan kvalitet takmičara. Na ovogodišnjem finalu smo imali pesama u mini i 12 u tini konkurenciji, kao i četiri dueta. Cilj je da festival podstakne muzičku kulturu, mnogo dece opredeljuje se za muzičke škole, kaže je Ristić.