Regionalni tim podrške za nauku, obrazovanje i umetnost „NOU TIM“ 12.decembra proslavio je  svoj 6. rođendan. U proteklih šest godina, NOU tim je organizovao na desetine različitih događaja u Pomoravlju.

Neke od manifestacija imaju višegodišnji kontinuitet poput  NOUFEST-a, najvećeg  Sajma obrazovanja u centralnoj Srbiji, evropske manifestacije „Noć istraživača“, projekta “Muzika u praksi“, Festivala nauke, i  velikog broja predavanja, festivala, naučnih radionica i promocija.

Uspešan NOU tim čini 7 članova, iz nekoliko gradova u Pomoravlju, koji svoju snagu i okosnicu delovanja vidi u stalnom prilivu velikog broja volontera i saradnika iz mnogobrojnih  škola i obrazovnih institucija sa teritorije  Pomoravskog okruga i šire.

Do sada je na različitim projektima učestvovalo preko hiljadu volontera, saradnika i kolega!

Jedan od projekata na koji smo posebno ponosni je NOU FEST – Sajam obrazovanja, koji je vremenom postao lična karta NOU Tim-a.

Sedmi  Regionalni sajam obrazovanja – NOU fest 2019 biće održan 14. i 15. marta 2019. godine, u hali sportova „ADA“ u Ćupriji.

Prvi dan NOUfesta, po pravilu je rezervisan za promociju velikog broja fakulteta i visokih škola sa svih univerziteta u Srbiji.

Drugog dana biće održan tradicionalni Sajam zapošljavanja , a svoje obrazovne profile predstaviće sve srednje škole Pomoravskog okruga.

U narednom periodu najavićemo i termine održavanja predavanja i naučnih radionica, koje su svih ovih godina neizostavni deo NOUfesta.

Vidimo se 14. i 15. Marta!