Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Naslovna Gradovi TELEGRAF : Oduzeo mi je nevinost i od tada me siluje: Jeziva...

TELEGRAF : Oduzeo mi je nevinost i od tada me siluje: Jeziva ispovest devojčice (13) iz Paraćina koju je zet mesecima napastvovao

3849

Mladić N. T. (22) uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak oko 15 sati silovao maloletnu (13), koja je inače sestra njegove žene. Silovanje se, kako tvrde napastvovana maloletnica i njeni roditelji, desilo u napuštenoj vikendici na Karađorđevom brdu u Paraćinu, prenosi portal Telegraf.

Roditelji napastvovane maloletnice rekli su da veruju svojoj ćerki, a potom su ispričali šta se tačno dogodilo.

– Poslala sam dete da ide do prodavnice da kupi hleb i mleko. Vratila se uplakana. Rekla je da to više ne može da izdrži i sve mi je do detalja ispričala – rekla je devojčicina majka.

O detaljima je, uz pristanak roditelja, govorila lično napastvovana maloletnica.

“Pustiću te kad obavim ono što sam hteo”

– Kada sam se vraćala iz prodavnice, delom puta gde nema žive duše sreli smo se i on je počeo da me vuče za jaknu. Molila sam ga da me pusti, vikala na njega, ali on to kao da nije čuo. Rekao mi je: “Pustiću te kad obavim ono što sam hteo!” – objašnjava trinaestogodišnjakinja.

Tada ju je, kako kaže, uvukao u oronulu vikendicu.

– Unutra ima jedan krevet. Vukao me je do njega. Pokušavala sam da se otrgnem, ali nisam mogla. Bacio me na krevet i silovao – tvrdi sagovornica.

Ona kaže da ovo nije bio prvi put da ju je zet napastvovao.

– Oduzeo mi je nevinost pre nekoliko meseci. I tad me je silovao. Pretio mi je da će nas sve pobiti ako bilo kome kažem za to. Zbog pretnji, ali i sramote, nisam smela o tome ništa da pričam. Nažalost, to nije bio poslednji put. Kad god je hteo, on me je na silu uvlačio u tu vikendicu i protiv moje volje imao odnos sa mnom – kaže devojčica u prisustvu roditelja.

Kako nam je objasnila, ni sestri od tetke, koja je udata za nasilnika, ništa nije govorila.

– Kako sam mogla bilo šta da joj kažem? Mislila sam da će se N. T. dozvati pameti i da će me s vremenom ostaviti na miru, ali ne… Više nisam mogla da izdržim i sve sam rekla mami – kaže potresena devojčica.

Izvor : Telegraf