PARAĆIN- Ordinacija za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Dermomedika iz Paraćina ima novog stručnog saradnika hirurga dr Milivoja Milošaković, najboljeg paraćinskog hirurga. Reč je o jednom od najpoznatijih hirurga u ovom delu Srbije, doajenu opšte hirurgije i dijagnostike. Od 1. februara u Ordinaciji Dermomedika pacijenti mogu dobiju deo usluga opšte hirurgije, dijagnostike, te preglede lekara specijalista sa najpoznatijih klinika u Srbiji tercijalne zadravstvene zaštite, koji se usko bave vaskularnom hirurgijom i hirurgijom dojke.

– Meni je čast i zadovoljstvo, ponosna sam što ću tako kvalitetnog stručnjaka imati u svom timu. Nadam se da će naša saradnja biti duga i uspešna. Uvodimo veliki broj novina u rad ordinacije, jer, pored estetike i dela rekonstrukitvne hirirgije, širimo dijapazon zadravstvenih usluga na dijagnostiku, kao i abdomenalnu i vasukalarnu hirurgiju, a pacijenti će imati mogućnost da ih pregledaju stručnjaci sa najboljih klinika u Beogradu, najavila je vlasnica ordinacije dr Snežana Miletić.

Dr Milošaković je kao hirurg specijalista radio 38 godina u Opštoj bolnici u Paraćinu, ima veliko iskustvo u toj grani medicine, ali i sertifikate u oblasti dijagnostičkih metoda ultrazvuka, gastroskopije i kolonoskopije.

– Srećan sam zbog početka rada u Ordinaciju Dermomedika u Paraćinu, jer je reč o ustanovi sa tradicijom, koja je prepoznata u Srbiji i u kojoj rade najbolji stručnjaci. To je za mene novi izazov, rekao je dr Milošaković i dodao da će pacijenti u Ordinaciji Dermomedika od 1. februara moći da dobiju usluge hiruške dijagnostike, pre svega pregled na promene dojke, kao i preglede koji otkrivaju maligna oboljenja. Zatim, ultrazvučne preglede mekih trkiva, kao i hiruške zahvate ,,male hirurgije” na mladežima.

Dr Milošaković je najavio i početak gastroskopske dijagnostike, preglede debelog creva i određene operacije iz te regije, odnosno uklanjanje polipa. Reč je o oblasti medicine kojom se on bavi od 1996. godine sa velikim uspehom.

-Posle prelaska u Ordinaciju Dermomedika pacijenti u Paraćinu i ovom delu Srbije mogu da računaju na nastavak najkvalitenije zdravstvene zaštite na koju su navikli i u koju imaju poverenje, poručio je dr Milošaković