Od aprila meseca lansiran je novi brend na kablovskom nebu Srbije, *supernova.Najbolja preporuka da postanete i vi deo ove porodice koja već broji više od 300.000 članova svakako je najkompletnija ponuda televizijskog sadržaja u Srbiji po vrlo povoljnim cenama. Više od 260 televizijskih i radio kanala, od čega 50 u vrhunskom, HD formatu, internet brzine do 120 Mb/s te fiksna telefonija sa neograničenim pozivima ka svim mts fiksnim i mobilnim brojevima najbolji su argument koji će vas uveriti da postanete deo rastuće porodice *supernova.

Sve nove korisnike koji se odluče za *supernova pakete očekuje atraktivna promocija – šest meseci u toku kojih će njihova pretplata iznositi jedan dinar mesečno.

Ljubitelji sporta i najboljeg serijskog sadržaja prepoznaće u ponudi *supernove ono što su oduvek želeli od svog operatora. Sveobuhvatna ponuda sportskih kanala u *supernova domove će doneti najbolji fudbal, košarku i trkačke sportove, dok će vassadržaji kanala SuperStar TV i Foxuveriti da je domaća produkcija u rangu holivudske.Supernova je brend inspirisan svakodnevnim životom i u njega želi da unese optimizam i što više dobrog sadržaja.

Ćuprija i Jagodina su, kao i više od 60 gradova i opština uSrbiji, deo sazvežđa supernove i pozivamo sve stanovnike ovih opština da se pridruže galaksiji sjajnih usluga.

Napravi super izbor!