PARAĆIN- Izgradnja kanalizacione mreže u Paraćinu obavlja u gradu, prigradskim naseljima i selima. Kako je i najavljeno nastavljeni su radovi u Donjoj Mutnici.

– Pored ulica u naseljima Carice Milice jug i sever, kao i planiranih radova u Cara Dušana i Striškom naselju, kanalizacija se radi i u  seoskim mesnim zajednicama u Donjoj Mutnici, Stubici i očekuje se početak radova u Glavici i Gornjoj Mutnici, te nastavak  radova iz predhodnih godina u Šaludovcu. Sistem kanalizacije u Donjem Vidovu  treba da bude pušten u rad posle priključka EPS na pumpnu stanicu za crpljenje otpadnih voda ka glavnom kolektoru. Već u Striži je moguće povezivanje domaćinstva na kanalizaciju,a imamo izgrađenu mrežu u Tekiji. Grupa sela ima kanalizaciju, u drugoj grupi su u toku radovi, a postoje uslovi za izgradnju u još nekoliko sela, kaže predsednik te opštine Saša Paunović.

Izgradnja atmosferske kanalizacije očekuje se u Moravskoj i ulici Ivana Gorana Kovačića, radovi su završeni u Žičkoj ulici i Karađođrevom Brdu. zgradnja kolovoza je u toku u ulicama gde je završeno postavljanje vodovodne i kanalizacione mreže.