ĆUPRIJA- Posle video poruka podrške odbojkašicama i odbojkašima iz Jovca kod Ćuprije srpskih reprezentativki Sare Lozo i Tijane Bošković, u selo podno Juhora, čuvenom po crnom vinu i vinogradarima, stigao je komplet sporske opreme od Sare Lozo koja je svoje prve sportske korake napravila u tom selu.

– Ona je svoje prve odbojkaške korake pravila na jovačkom terenu. Seća se toga i zna odakle je krenula. Na tom istom terenu, danas igraju neki novi klinci, a ona im, kao reprezentativka Srbije, šalje podršku, svaki put kada je to neophodno.

Ovog puta, Sara Lozo poslala je našim budućim šampionkama dresove, šortseve, majice, trenerke, štitnike, patike, kačket i dres, koji su potpisale sve sadašnje odbojkaške reprezentativke Srbije. Na dresu piše: “ZA JOVAC <3”.

Sva oprema, zajedno sa poklonom Aleksandra Okolića, biće podeljena devojčicama i dečacima, koji u toku narednih turnira budu pokazali talenat, borbenost i lepo vaspitanje, a potpisani dres biće uramljen i sačuvan za ponos našem selu i budućim generacijama koje dolaze!

HVALA, SARO! <3

Stoji u objavi na društvenim mrežama zahvalnih Jovčana. Inače, na odbojkaškom turniru pobedila je pionirsko-kadetska ekipa OK “Jagodina”. Jovčani će organizovati  još dva odbojkaška turnira narednih vikenda u kojima će učestvovati ženske, mešovite i muške, kao i ekipe seniora i veterana. Pored toga, biće organizovani turniri u malom fudbalu i stonom tenisu. Jovčani su pobednicni ovogodišnje Seoske olimpijade u Ćupriji.