PARAĆIN- Posle zamene vodovodne mreže u toku je rekonstrukcija kolovoza u ulici Bore Petrovića u Paraćinu, radove je posetio predsednik te opštine Saša Paunović i najavio sprovođenje plana rekonstrukcije 50 starih gradskih ulica. Predhodno su takvi poslovi obavljeni u ulicama delu Cerske, Dragoslava Marinkovića, u toku su radovi u Ivana Gorana Kovačića.

-Ulica je pored Zelene pijace i u jako je lošem stanju godinama, mnogo puta je krpljena. Konačno je došla na red za kompletnu rekonstrukciju. Prilika za to je iskorišćena kroz Projekat poboljšanja vodosnabdevanja, gde u više ulica u gradu radimo zamenu vodovodne mreže, negde i izgradnju kišne kanalizacije. Posle tih poslova obavlja se rekonstrukcija kolovoza, ističe Paunović

Kako je najavljeno očekuju se isti radovi u nizu ulica u gradu u okviru tog projekta.

– Gradiće se veći broj prigradskih ulica u o toku ove i naredne godine. Očekujem da u narednom periodu imamo rekonstrukciju 50 starih gradskih ulica, koje će biti kompletno obnovljene. Paralelno sa tim očekujem završetak izgradnje svih bitnih prigradskih ulica, koje u međuvremenu nisu zavšrene zbog imovinskih problema, najavio je Paunović.