PARAĆIN- Povodom najve osnivanja GG,  Otpušteni preko fejsa su uputili javno obaveštenje. Prenosimo u celosti.

-Otpušteni preko fejsa već treću godinu za redom pokusšvaju da dokažu sve ono što ovih dana sve više i više isplivava na površinu. 26 meseci stvari nazivaju pravim imenom i imaju hrabrosti, koju neki likovi koji ih prozivaju nikada nece imati.
Javnost su svo vreme upoznavali ko su Svetozar Crnogorac, Milorad Pušica,Petar Crnogorac, Branislav Tomašev ,Saša Jovanović,Nataša Pavlović i niz drugih počinilaca kriminalnog dela protiv nepravedno otpuštenih radnika u lažnom stečaju.
Najviše napadani od članova Srpske napredne stranke, koja je kriva za sva nedela učinjena otpuštenim radnicima, odlučili su da osnuju grupu gradjana, a sve u cilju da dokažu kako mali covek ima veće srce i hrabrost od mnogih bogataša.
Politika nije cilj osnivanja ove GG i ako se politika bavi otpuštenim radnicima i njihovim porodicama. Cilj ove GG je da okupi sve svoje prijatelje i ljude kojih je sve više a koji podržavaju Otpustene preko fejsa.
Sitne duše ,,botići” prozivaju borce za radnička prava i pokušavaju da omalovaže učinjeno do sada ne shvatajući da to nikada neće moći. Naša borba traje duže nego sto oni znaju.
Upravo ti isti su podstakli ideju za osnivanje GG, ali presudna je ipak podrška koja stiže sa svih strana.
O ovoj GG ce se tek čuti jer Beograđani neće imati pristup i neće moći da izdaju direktivu kako i šta raditi. Paraćin i Srpska fabrika stakla je jedina tema kojom će se ova GG baviti. Radnička i ljudska prava su Ustavom zagarantavano pravo i to će pre svega biti na prvom mestu.
Otpušteni preko fejsa su do sada dokazali svoju hrabrost, odlučnost i iskrenost za razliku od mnogih koji samo društvene mreže koriste da bi se “borili”.
Do sledećeg javljanja sa preciznim imenom GG.
Otpušteni preko fejsa