JAGODINA- Još jedna u nizu Supernova poslovnica otvorena je danas za sve stanovnike Jagodine i okoline u ulici Maksima Gorkog 1. Supernova je na otvaranju poslovnice ugostila ekipu humorističke serije „Vrata do vrata“ – našu poznatu glumicu Maju Mandžuku, koja je bila specijalni gost,  dok su posetioci bili u prilici da se upoznaju i fotografišu sa njom.
– Divno je u jagodinskoj Supernovi, izleda svetski a naše. Moram da kažem da mi drago da sam u Jagodini i da otvorena poslovnica Supernove. Serija ,,Od vrata do vrata” je anjgledanija na kanalu Superstar i da lepo primljena kod publike. Prepoznati smo kao dobar projekat od Telekoma, gledanost je rasla na zajeničko zadovoljstvo.  Sutra krećemo sa snimanjem četvrte sezone serije, napravili  smo uspeh i snimili za godinu dana četiri sezone, kazala je Maja Mandžuka.

-Mi smo mlad brend koji neprestano raste, uporedo se povećava broj naših poslovnica. Kreirali smo moderan prostor sa ljubaznim prodavcima. Plan je da nastavimo sa otvaranjem poslovnica, kako bi smo što većem broju građana omogućili da uživaju u televizijskoj ponudi, superbrzom internetu i telefosnkim uslugama, istakla je pr menadžer Supernove Ivana  Bajević

Jagodina je šesti grad u nizu koji će dobiti prodajno mesto novog kablovskog brenda, dok je u narednom periodu planirano dalje širenje prodajne mreže. Super vest za sve nove korisnike je to da su Supernova paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“, a Supernova poslovnica u Jagodini u Maksima Gorkog 1. za sve zainteresovane otvorena je od ponedeljka do petka od 8 do 20 časova, kao i subotom od 9 do 14 časova.