JAGODINA- Mihajlo Ilić (85) iz Miloševa kod Jagodina sinoć je u svojoj kući nožem i sekirom ubio Dobrilu Marković (73) iz Račnika. On joj je zadao više udaraca u glavu i telo. Kako pričaju meštani Miloševa, pozadina ubistva su stalni sukobi. U toku je policijski uviđaj.

-Neki meštani kažu da je Mihajlo živeo u vanbračnoj zajednici sa Dobrilom, a drugi pričaju da joj je plaćao spremanje i čišćenje kuće, te da su spavali u odvojenim prostorijama. Brinula je o njemu. On se žalio da su ona i njen sin zloupotrebili ovlašćenja u banci i podizali novac sa njegovog računa. Mihajlo je devizni penzioner, hvalio se da ima mesečno preko 1.500 evra i neka povećanja. Njenog sina je pomagao, kupio mu traktor, ali i tu su bili nesporazumi. Stalni sukobi su tinjali oko imovine, prodaje, čak je bilo i fizičkih nasrtaja,  pričaju meštani Miloševa.

Mihajlo je jutros pozvao komšiju i rekao mu da ubio Dobrilu. I on je imao povrede po telu.  Ubrzo su u selo stigli policija i hitna pomoć koja je odvezla Mihajla da bi mu sanirali povrede.