JAGODINA- Prestonički mediji danas su izvestili o ,,političkom zastrašivanju” predsednika jagodinskih naprednjaka Nikole Radosavljevića. Nije bilo zvaničnih reakcija na ovu temu iz SNS, niti su se oglašavali državni organi. Prenosimo  sadržaje koji su objavljeni:

– Nepoznate osobe obezglavile macu Nikole Radosavljevića, predsednika Gradskog odbora SNS u Jagodini i njenu glavu ostavile u dvorište njegove porodične kuće u kojoj živi sa suprugom i troje maloletne dece.

U dvorište Nikole Radosavljevića, predsednika Gradskog odbora SNS u Jagodini nepoznata osoba je bacila odsečenu glavu njegove mačke, što je on doživeo kao pretnju političke prirode, pošto ni sa kim od komšija nije bio u sukobu.

Nepoznate osobe su Radosavljevićevom kućnom ljubimcu odsekle glavu i bacile je u dvorište porodične kuće u kojoj živi sa suprugom i troje maloletne dece.

Patolog-veterinar utvrdio da je mački glava odsečena oštrim predmetom što ukazuje na činjenicu da je to mogao da učini samo čovek. Telo mačke i tragovi krvi nisu nađeni na licu mesta.

Nikola Radosavljević, koji je inače i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izjavio je da mu niko nije pretio u prethodnom periodu, da je u odličnim odnosima sa komšijama i da su motivi ovog zastrašivanja političke prirode, odnosno da su u ewzi sa njegovom aktivnošću na političkoj sceni Jagodine i Srbije.

– To je preteća politička poruka koju je očigledno neko hteo da mi pošalje. Međutim, to me neće pokolebati da još više i bolje radim za budućnost naše Srbije – izjavio je Nikola Radosavljević.

Slučaj je prijavljen policiji, a Gradski odbor SNS u Jagodini od nadležnih državnih organa zahteva da se počinilac ili počinioci što pre pronađu i privedu licu pravde.

txt i foto : kurir.rs