PARAĆIN – Jedanaestu godinu za redom CRH Srbija organizuje projekat „Partnerstvo za budućnost” i tom prilikom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana da pošalju svoje idejne projekte za učestvovanje na projektu. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije registrovane na teritoriji opštine Paraćin. Konkurs je otvoren od 16. marta 2020. godine do 30. aprila 2020. godine.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće žiri, koji će pri izboru voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje CRH podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su: Lokalna ekonomija za održivi razvoj, zajednica za održivi razvoj, životna sredina za održivi razvoj.

Ukupan fond za nagrade iznosi 30.000 evra, a nagradu će dobiti 10 projekata, svaki pojedinačno do 3.000 evra. Rezultati konkursa biće objavljeni 3. juna 2020. godine na sajtu CRH Srbije: www.crhserbia.com, kao i u nedeljnicima „Bilten” i “Novi Put”.

Više o uslovima konkursa, kao i obrazac za prijavljivanje zainteresovani mogu preuzeti na https://crhserbia.com/projekti/, a sva dodatna pitanja uputiti na e-mail adresu: zorica.radovanovic@rs.crh.com