PARAĆIN- Kako je i dogovoreno na zborovima i prilikom susreta sa građanima grade se trotoari u ulici Stevana Jakovljevića i izgrađen prilaz u ulici Steva Pisara u Paraćinu.

-Mali broj Paraćinaca zna za postojanje prilaza u ul. Steve Pisara, ali onima koji tamo žive blatnjava staza do kuće bila je najveći komunalni problem. Obećanje je ispunjeno, prilaz je izgrađen, bio sam tamo više puta “od vrata do vrata” i evo konačno je i taj problem rešen – sledeća akcija razgovora sa građanima biće sprovedena u drugačijoj atmosferi, ističe predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

-Kada sam počeo da radim ovaj posao između četvrtine i trećine ulica u gradu,bez prigradskih naselja, nije imalo asfalt,još više je bilo ulica bez kanalizacije. Činilo se da se taj posao nikad neće završiti. Ali evo, već godinama sve gradske ulice su asfalitrane, tema je sad rekonstrukcija postojećih, a završavaju se i poslednji pešački prilazi. Uskoro će tema asfaltiranja i popločavanja ulica i prilaza u gradu i prigradskim naseljima biti prošlost i po FB će se javljati građani ubeđeni da je “tako oduvek bilo” i da nikad ništa po tom pitanju nije ni rađeno… tako izgleda napredak, neprimetno zaboraviš da je problem ikad postojao, osim ako nisi godinama učestvovao u natezanju oko imovinskih problema, izrade planova, pregovora o budžetu…, dodaje on.