DESPOTOVAC- Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke sinoć je pred prepunom bioskopskom salom Centra za kulturu u Despotovcu održala predizbornu konvenciju. Konvenciju je pratio program sa postavljenim štandom i raspodelom izbornog materijala, balonima, zastavama, muzičkim sekvencama i video bimom na kojem je emitovan promo film o realizovanim projektima na teritoriji opštine Despotovac.

Bioskopska sala je bila mala da primi Despotovčane koji su došli da pruže podršku izbornoj listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Uz burne ovacije prisutnima su se obratili: predsednik Opštine Despotovac i nosilac liste Nikola Nikolić, predsednik Skupštine Opštine doktor Zlatko Marjanović, zamenik predsednika Opštine Nenad Jovanović, kandidat za poslanika u Parlamentu Republike Srbije Ana Nikolić, predsednik OO PUPS-a i kandidat za narodnog poslanika Momčilo Vuksanović – Moma Brada, pomoćnik predsednika Opštine Nikola Milošević, direktorka Resavske pećine Ana Nešić-Bogdanović, direktor Tehničke škole Dobrica Stojanović, direktor OŠ „Stevan Sinđelić“ u Velikom Popoviću Danijel Nešić, direktor Sportske organizacije Igor Stojanović, direktorka Centra za kulturu Vlatka Milenković i direktorka Narodne biblioteke „Resavska škola“ Sanela Simić.

Centralne teme konvencije bile su realizovani projekti, nove kapitalne investicije i nova radna mesta. Govornici su obećali prisutnima da će opština Despotovac u narednom periodu biti još izgrađenija, da će se raditi na pronalaženju adekvatnog rešenja za upošljavanje što većeg broja mladih ljudi i privlačenju investitora.