SVILAJNAC-Regionalni inovacioni startap centar opštine Svilajnac organizuje besplatno predavanje Digitalni poslovi budućnosti u Prirodnjačkom centru Srbije Svilajnac 20. oktobra u 16 sati.

Polaznici će na predavanju imati priliku da saznaju u kojim će se industrijama najviše osetiti promene u sledećih 5 do10 godina, a koje će nastaviti rast i razvoj, kako ove promene utiču na radnu snagu, te kada je najbolje vreme da počnemo da razmišljamo o prekvalifikaciji za nove pozicije.

Predavač je Duška Nikolić, članica tima ICT HUB Beograd, koja je počela da gradi svoju, novu, karijeru od 2011. godine kao virtuelni asistent, a zatim se proflisala kao menadžerka za promociju biznisa putem društvenih mreža na globalnom tržištu. Kroz lični primer Duška će podeliti svoja iskustva i pričaće o prilikama za prekvalifikaciju i mogućim poslovima koje donosi razvoj tehnologije: kako se prvi put susrela sa poslom virtuelnog asistenta i svetom online usluga,o svim izazovima u poslovanju koje takve promene nose, te šta joj je pomoglo da napreduje, a šta odmoglo i kako se priprema za poslove budućnosti.

Možete se prijaviti putem telefona 064/8912652, FB stranice ili mejla startup@svilajnac.rs.