PARAĆIN- Počasni predsednik Kolicije raseljenih sa KIM i teolog Miloš Stojković izjavio je večeras da ta koalicija podržava predlog SNS za ministre u novoj Vladi Srbije, kao i da Aleksandar Vulin bude izabran za novog ministra policije.

-Koalicija raseljenih sa KIM pozdravlja predlog SNS da kandidat za izbor novog ministra policije bude Aleksandar Vulin. Za pravednu Srbiju, koja na čelu sa Aleksandrom Vučićem nastavlja borbu za pravedniji život i protiv onih koji krše zakone, veliki je dar  izbor Vulina za ministra policije, rekao je Stojković.

On je podsetio da je Vulin bio jedan od prvih ljudi u Vučćevom timu koji se borio za prava obespravljenih građana.

-Kao direktor Kancelarije za KIM pozvao je raseljene i prognane da učestvuju u odbrani prava srpskog naroda na KIM, za odbranu identiteta i ostanak u sastavu Srbije. Prvi je stao u odbranu prava raseljenih sa KIM. Kao ministar za rad i socijalnu politiku dokazao se kao iskreni borac za sve obespravljene. Priznao je status monahinja u manastiru Sveta Petka kod Paraćina koje brinu o licima sa posebnim potrebama. Obnavljao je srpske manastirske konake na KIM uz podršku tadašnjeg premijera Vučića i Vlade Srbije, naveo je Stojković.

-Siguran sam da će Srbija sa izborom Vulina za ministra policije biti još pravednija i dostojanstvenija. On je uvek bio na liniji pravde i dostojanstva srpskog naroda. Siguran sam da će odgovoriti zadatku za obračun sa mafijom. Mnogi koji krše zakon i misle da su iznad zakona sa dolaskom Vulina shvatiće da su dobili protivnika protiv svojih zlih namera, a sve u cilju bržeg , boljeg i većeg napredka naše otadžbine, zaključio je Stojković.