RADOST USKRŠNJIH PRAZNIKA U KRAGUJEVAC PLAZA CENTRU

Prolećna radost početka ostvarivanja zacrtanih planova je pred nama. Dok se praznična atmosfera širi, Šoping centar Kragujevac Plaza tokom šoping vikenda od 23. do 25. aprila priprema uskršnja iznenađenja za svoje posetioce.

Uskršnjim šoping vikendom dominiraju nove prolećne kolekcije i modni trendovi za 2021. godinu, a najbolju kupovinu u gradu nemoguće je zamisliti bez sjajnih popusta. Kragujevac Plaza centar nastavlja da pruža radost svojim posetiocima, ovog puta uz vredne poklon kartice, za kupovinu u Plazi u periodu od 23. do 25. aprila.

Posetioci mogu da biraju nove modele omiljenih brendova i iskoriste najavljene praznične popuste, a ponuda centra od 16. aprila bogatija je za LCW Dream. Ovaj brend otvorio je novi odeljak sa modernim asortimanom za spavanje i veš za celu porodicu. Takođe, opustite se uz filmska ostvarenja u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Ukoliko već niste, obavezno svratite do  Prvog Plazinog prolećnog marketa u atrijumu centra i upoznajte se sa širokom lepezom proizvoda lokalnih proizvođača u bezbednoj atmosferi centra koju potvrđuje sertifikat Covid 19 Compliant (u skladu sa Covid 19), dodeljen od strane Safe Shopping Centers.

Takođe, Šoping centar Kragujevac Plaza od ove godine ima zanimljiv i veoma informativan newsletter, a sve koji se  prijave na www.kragujevacplaza.rs očekuje prilika za sjajna poklon iznenađenja.

Više informacija o dešavanjima, poklonima i aktuelnim popustima  u Plaza centru, potražite na sajtu ili Facebook i Instagram profilima centra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *