JAGODINA- Lider Dveri Boško Obradović danas je u Jagodini izjavio da je pod ovom vlašću država sve manja.

-Manji smo u tertoriji, broju stanovnika, snazi domaće privrede i poljoprivrede. Vreme je da se nešto menja i moja poruka je da je prošlo vreme Vučića, Dačića,Vulina, Palme i lažne opozicije poput Šešelja Došlo je vreme za moderan patriotizam, konzervativno-savremeno shvatanje politike, gde bi naše najbolje tradicije došle u prvi plan, poštovala vera, kultura, istorija naroda, pismo ćirilica, porodica na prvom mestu, rodoljublje bi bilo temelj novog bavljenja politikom. Za politiku sa moralom se zalaže Srpski pokret Dveri, za politiku koja će sadržati duhovne i moralne temelje ovog naroda, poštenje. Smatramo da je to kvalitativno novo na srpskoj politčkoj sceni. Ove koje gledamo 30 godina, nekima je vreme za političku penziju, nekima za zatvor. Svako ko se ogrešio u sadašnjoj ili bivšoj vlasti mora da odgovara i to je promena sistema, naveo je Obradović u obraćanju novinarima.

On se zalaže za lustraciju, preispitivanje svih diploma u javnom sektoru, otkaze i da vrate plate na osnovu lažne diplome i krivičnu odgovornost, oduzimanje nezakonito stečene imovine i finansijsku kaznu za svakog ko je oštetio budžet.

-Više od 50 dosto građana Srbije bi bilo spremno da glasa za ovaj program, samo kada bi imali priliku da ga čuju na nacionalnim medijima. Imajući u vidu da su mediji zatvoreni za opoziciju i kritiku vlasti, mi smo krenuli u kampanju od porodice do porodice, od čoveka do čoveka, objasnio je Obradović.

Predsednik jagodinskog odbora Dveri Stefan Vuk Milanović istakao je da će Jagodina u budućoj vlasti, koju će činiti Dveri, biti važna.

-Dveri će biti deo naredne vlasti u Jagodini i Srbiji. Zato ćemo sprovoditi program koji se odnosi na rešavanje problema građana. Ova vlast mora da padne, Dveri su nosilac promena i to će biti promena sitema, naglasio je Milanović.