JAGODINA-Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da iza medijske hajke i spinovanja laži „šefa mafije, ubica i koljača Veljka Belivuka“ stoje mediji pod kontrolom Dragana Đilasa, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Jagodine.

Marković je dodao da „ti mediji blate instituciju predsednika Srbije, a samim tim blate celu Srbiju za rad ličnih interesa svog poslodavca“.

On je istakao da je razlika između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Đilasa ta što Vučić u Srbiju „dovodi fabrike i otvara nova radna mesta i donosi vakcine, gradi kliničke centre i bolnice, kako bi spašavali ljudske živote“, dok Đilas „dovodi Tanju Fajon i evropske parlamentarce da još više blati Srbiju“.

Marković je ocenio da je „Đilasov cilj destabilizacija Srbije“ i poručio da se „taj film neće gledati“.

„Zanimljivo je šta se poslednjih dana dešava : prvo kreće poplava rezolucija o genocidu u Srebrenici, iza toga dolazi Kurti sa nebuloznim lažima o genocidu nad Albancima u 19. i 20. veku, a neposredno nakon toga neki mediji objavljuju lažne izjave ‘mesara’ Belivuka i to ne neki mediji u inostranstvu, nego neki mediji u Srbiji“, rekao je Marković.

Za njega „tu nema slučajnosti, nema koincidencije, sve je sinhornizovano, od Srebrenice preko Kurtija i Belivuka, pa do Dragana Đilasa i njegovih medija“.

Marković je zaključio da je zahtev dela opozcije na temu izbornih uslova zapravo:“Pustite nas da u našim medijima lažemo koliko hoćemo i da veličamo koga hoćemo, kako bi vlast krenula u represiju nad takozvanom opozicijom, a onda iza toga da dođe međunarodna zajednica“.