SVILAJNAC- Predsednik Opštine Svilajnac Predrag Milanović danas je potvrdio da je njegova zamenica Dragna Radević imenovana za poverenika SNS u toj opštini i da je novi koordinator Darko Glišić, inače predsednik IO SNS, te su razrešeni predhodni poverenici i koordinator.  Milanović i Radević su predhodnim izborima pobedili sa listom GG Svilajnac čuva budućnost.

-Kao predsednik opštine, koji je pobedio izborima, neću da dozvolim da najgori vode najbolje. To neće biti moguće u Svilajncu, moj zadatak je bio da najodgovornijim ljudima u zemlji objasnim da nikome nije u interesu da najgori samo naosnovu članstva u nekoj partiji dobijaju pozicije i vode najbolje. Oni su to razumeli i uradili jedinu mogu stvar a to je da najbolji vode opštinsku vlast i institucije u Svilajncu. Napravili smo dobar sporazum u interesu građana Svilajncu, rukovodsatvo SNS je razumelo šta to mi radimo i šta je interes. To su najodgovorniji ljudi u Srbiji. Dobili smo podršku za plan koji sprovodimo 12 godina. SNS je bitna za Svilajnac I moramo da pomognemo da pravi ljudi, članovi SNS, dođu na čelo te stranke. Svilajnac nema interes da SNS bude slaba, već da bude dobra. Rezultat dogovora treba da bude da Svilajnac i dalje ide krupnim koracima napred. Puno jakih opštine čine jaku Srbiju i onda će građani dobro da žive.

On očekuje da do kraje godine bude izvršena rekonstrukcija svih loših poteza i da bude nastavljen rast Svilajnca.

-Mi kao GG već osam godina govorimo da je interes Svilajnca da sarađuje sa Vladom Srbije i predsednikom Srbije. Nismo članovi ni jedne stranke, preletali su neki drugi u SNS, mi nemamo gde da preletimo. Kao GG možemo da sarađujemo sa svima koji mogu da nam pomognu da se interes Svilajnčana ostvaruje u narednom period. Smatrama da je Dragana Radević zna šta joj je posao i da će SNS u Svilajncu da dovede na mesto gde treba da bude, a to je da bude deo vlasti. Veliki je luksuz da oko 40 glasačkog tela držite u opoziciji., zaključio je Milanović