Požurite, jer je broj mesta ograničen: Najbolja škola za vaše dete nalazi se baš u Jagodini

Vreme do upisa u srednju školu brzo će da prođe, iako se osmacima baš i ne čini tako. Većina ih je u tom periodu usmerena na pripreme za polaganje prijemnog, ali i na čuveno matursko veče, tako da retko ko i shvati da je zapravo u pitanju tek još koji mesec, kada će se naći pred važnom odlukom.

Koju školu će dete upisati zavisi od mnogo faktora. Neko nije siguran čime želi da se bavi, dok neko tačno zna šta ga zanima, ali opet nije siguran da će imati dovoljno poena da upiše baš tu školu. I onda strepnja, stres i nervrianje sve do upisa.

Međutim, kada bi znali da u Jagodini postoji škola koja ne samo da je zvanično ovlašćena rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije za sprovođenje programa u različitim područjima rada, već i da nudi odlične cene školarine, ne bi bili uopšte opterećeni.

Pored toga što Srednja medicinska i IT gimnazija Jagodina svim učenicima nudi mogućnost školovanja u okviru zanimanja medicinske, muzičke i saobraćajne struke, a koja su i trećeg i četvrtog stepena, ova škola nastoji i da neprekidno unapređuje kvalitet nastave, te da učenicima pruži mogućnost da koriste savremena nastavna sredstva. Profesori i stručni kadar ove škole posećuju i brojne specijalizovane seminare, ali i različite radionice, u okviru kojih se upoznaju ne samo sa aktuielnim trendovima na polju obrazovanja, već i sa novinama u organizaciji nastave. Stečena znanja oni primenjuju i u ovoj školi, kako bi učenicima pružili mogućnost da mnogo jednostavnije usvoje svo gradivo, koje je predviđeno programom za konkretni obrazovni profil.

Uz to što zainteresovanima nudi mogućnost da steknu diplomu za zanimanje III stepena, vozač motornih vozila, Srednja saobraćajna škola Jagodina ovlašćena je i za sprovođenje programa, u okviru obrazovnog profila IV stepena, tehničar drumskog saobraćaja. Nema sumnje da će učenici, koji se budu školovali na jednom od profila saobraćajne struke sa lakoćom pronaći posao, budući da je reč o traženim profilima na tržištu rada. I ne samo to, već će moći ako to žele, da školovanje nastave.

Kako bi maksimalno izašla u susret i potrebama aktuelnog tržišta rada, ali i željama učenika, Srednja medicinska škola u ponudi ima i obrazovni profil medicinska sestra – tehničar, koji je IV stepena. Vrlo je verovatno da su mnogi upoznati sa činjenicom da je upravo to zanimanje u oblasti medicine, već godinama unazad jedno od najtraženijih, kako na području naše zemlje, tako isto i u mnogim zemljama u okruženja, ali i šire.

Svi oni osmaci, koji su muzički nadareni, odnosno koji žele da se kvalifikuju za obrazovni profil muzički izvošač, a koji je četvrtog stepena, to takođe mogu da učine, budući da u okviru Srednje medicinske i IT gimnazije funkcioniše i Srednja muzička škola Jagodina. I ova, kao i ostale škole posebno vodi računa o tome sa kojim pravnim licima ostvaruje saradnju u domenu praktične nastave. Naime, baš zato što vodi računa da pažljivo bira pojedince i kompanije, koje posluju u okviru konkretne oblasti, a uz čiju podršku organizuje praktičan deo edukacije predviđen nastavnim programom, ova škola se može pohvaliti visokim kvalitetom i u tom segmentu. Budući da se učenicma pruža mogućnost da od najboljih u konkretnoj profesiji stiču praktična znanja, to mogu biti sasvim uvereni da će im upravo ta znanja i te kako biti od koristi u kasnijem životu, kada budu odlučili da obavljaju posao za koji su se školovali.

Izuzev na broj telefona 069 30 90 585, prijavljivanje učenika za upis u Srednju medicinsku i IT gimnaziju Jagodina može da bude izvršeno i preko mjel adrese jagodina@itgimnazija.edu.rs , kao i direktno u prostorijama škole, koje se nalaze na adresi Trepčaninova broj 1.

Ovo je prilika koja se ne propušta! Najbolja srednja škola u Jagodini uz kvalitet, nudi i pristupačne cene!