Investirajte u svoje znanje! Počeo upis u Srednju medicinsku i IT gimnaziju u Jagodini!

Otvoren upis za školsku 2022/2023. godinu! Iskoristite priliku da investirate u budućnost vaših školaraca.

U okviru privatne Srednje medicinske i IT gimnazije u Jagodini, možete pronaći naročito tražene i perspektivne obrazovne profile IV stepena: muzički izvođač, medicinska sestra – tehničar i tehničar drumskog saobraćaja.

Srednja medicinska i IT gimnazija razlikuje se od drugih po pristupu – nama je prioritet negovati motivaciju i želju za učenjem kroz interaktivnu i kvalitetnu nastavu, a to činimo vrednovanjem truda i različitosti naših učenika. Komunikacija sa đacima i roditeljima nam je od velike važnosti kako bismo zajedno pronašli najbolje načine za usvajanje svih predviđenih znanja i umeća. Naš cilj je razvoj sredine u kojoj će učenje biti lako, efikasno i neće predstavljati bauk!

Naročitu pažnju poklanjamo kvalitetu nastavnog kadra – naši profesori su izuzetni stručnjaci u svojim oblastima i ulažu ogroman trud u prenos znanja i konstantno unapređivanje kvaliteta nastave. Svi predavači su jako pristupačni i spremni da pruže pomoć i razumevanje, znajući da period školovanja treba da ostane u lepom i dragom sećanju.

Izaberite obrazovni profil koji najviše odgovara vašim afinitetima, a mi ćemo se pobrinuti da svaki učenik stekne opširno znanje i veštine neophodne za buduće poslovne poduhvate i dalje školovanje!

Medicinska sestra – tehničar – Perspektivno zanimanje koje svake godine privlači veliko interesovanje. To je i očekivano, budući da stečena diploma ovog obrazovnog profila olakšava pronalazak posla kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu, uz mogućnost pohađanja Visoke škole ili Medicinskog fakulteta. Sve veštine i znanja potrebna za obavljanje ovog humanog poziva stiču se kroz kvalitetnu nastavu koja obuhvata opšteobrazovne i stručne predmete. Veliki akcenat stavljamo na kvalitet praktične nastave, koja se obavlja u zdravstvenim ustanovama uz mentorstvo iskusnih profesora.

Tehničar drumskog saobraćaja – U sklopu ovog obrazovnog profila stiču se veštine i znanja koja su vezana za rad u voznim parkovima: organizovanje rada parka, planiranje pregleda i servisiranja vozila u skladu sa važećim zakonom, kao i interakcija sa drugim zaposlenima i licima koja koriste usluge voznog parka. Obrazovni profil obuhvata opšteobrazovne i stručne predmete.

Muzički izvođač – Obrazovni profil idealan za male maturante koji su prethodno stekli osnovno muzičko obrazovanje, kao i za sve oni koji to znanje savladaju polaganjem diferencijalnih ispita. Programom je predviđeno pohađanje opšteobrazovnih i u većoj meri, stručnih predmeta, usled čega ćete biti apsolutno pripremljeni za dalje školovanje na Muzičkoj Akademiji.

Nestrpljivo Vas očekujemo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *