BEOGRAD- Više od 20 udruženja građana iz cele Srbije danas je na sastanku u Beogradu potpisalo otvoreno pismo podrške Aleksandru Vučiću i listi Srpske napredne stranke na predstojećim izborima 3. aprila. Potpisnici pisma podrške, udruženja koja okupljaju oko 20 hiljada građana,  kako navode, pružaju punu, svesrdnu i iskrenu podršku  predstojećoj izbornoj kampanji, koja je zbog novostale situacije očigledno nužna za nastavak kursa stabilnosti i prosperiteta naše zemlje. Oni su u tom smislu  doneli su odluku o potpunoj aktivaciji svojih članova ,,kako bi preduzeli sve aktivnosti u cilju podrške listi SNS na predstojećim izborima“ i stavljaju svoje resurse u tu svrhu.

-Kao čoveku koji je svojim kredibilitetom i autoritetom pokazao stav o beskompromisnoj borbi za srpski narod i srpske nacionalne interese želimo vam mir, od boga svako dobro i pobedu na svim nivoima predstojećih izbora, poručili su potpisnici pisma podrške.

-Ovo je naš odgovor pun ljubavi zbog svega što su Aleksandar Vučić i SNS uradili za Srbiju. Kroz puno naših  akcija sabraćemo se zato što volimo Srbiju, zato što smo Svetosavci i ponosni smo na to,sve naše resurse stavićemo na raspoalganje kako bi pobeda Aleksadnra Vučića i SNS bila što ubedljivija, rekao je jedan od potpisnika predsednik Koalicije raseljenih sa Kosova i Metohije teolog Miloš Stojković

Sastanku je prisustvovao Bratislav Bata Đorđević, proslavljeni košarkaški trener i otac legendarnog košarkaša i trenera Aleksandra, koji je govorio o značaju sporta i fizičke aktivnosti, kao i funkcioneri SNS Novak Nedić i Milan Stevanović.