JAGODINA- Jagodinski karatisti ekipni prvaci Srbije. Bez poraza, Jagodinci su pobedili na drugom turniru Premijer lige karate konfederacije Srbije u Zrenjaninu, direktnog takmaca za prvo mesto „Spartak Epni“ iz Subotice rezultatom sa 2 prema 1

Nadmetalo se 11 ekipa – „Jagodina”, “Spartak Enpi” iz Subotice, “Astra” iz Beograda, “Crvena Zvezda” iz Beograda, “Prva Petoletka” iz Trstenika, “Tanden” iz Surdulice, “Šotokan 021” iz Novog Sada, “Juko Banat” iz Zrenjanina, “Mladost” iz Odžaka, “Topličanin“ iz Prokuplja i „Kruševac“.

– Posle prvog turnira održanog nedavno u Jagodini, na tabeli su vodili “Jagodina” i “Spartak Enpi”, pa je bilo izvesno da će njihov međusobni meč odlučiti pobednika. To se i desilo u poslednjem kolu, u kome smo pobedili sa 2 prema 1 i tako, bez poraza, postali ekipni prvaci Srbije u muškoj konkurenciji. Drugo mesto je pripalo ekipi “Spartak Enpi”, a treće ekipi “Prva petoletka” iz Trstenika. Svi mečevi su bili izuzetno kvalitetni, korektni i odrađeni u sportskom duhu. Preovlađivao je najpre duh prijateljstva, pa tek onda rivalstvo – ocenio je trener jagodinskih karatista Dragan Gligorijević.