Ako vam kažemo da sada možete na jednom mestu da izvršite preglede kod doktora specijalista različitih oblasti medicine, ali i da izvadite lekarsko uverenje za zaposlene i učenike, te bilo koje drugo lekarsko uverenje, lako se može desiti da nam baš i ne poverujete. A upravo sve te usluge su tek deo bogate ponude medicinske ustanove „ Sanitas klinik “.

Pored toga što su dostupni pregledi kod interniste i u okviru medcine rada, ova medicinska ustanova nudi i preglede kod psihologa, ali i specijalista otorinolaringologije i oftalmologije. Ukoliko je nekome potreban pregled kardiologa ili ginekologa, ne treba da brine, jer „ Sanitas klinik “ u ponudi ima i te usluge, kao i preglede kod neuropsihijatra i psihijatra.

Ukoliko vam je potreban lekarski pregled za vozačku kategoriju A ili lekarsko uverenje za rukovaoca građevinskim mašinama, kao i lekarsko uverenje za zaposlenje ili za bilo koju drugu svrhu, možete jednostavno samo zakazati pregled u odeljenju medicine rada u ovoj medicinskoj ustanovi.

Radno vreme „ Sanitas klinik “ je od 08 do 20 svakog radnog dana, odnosno u periodu od ponedeljka do petka, dok je ova medicinska usluga subotom otvorena između 08 i 15h. Zakazivanje možete izvršiti ili na mejl adresu info@sanitasklinik.com ili putem brojeva telefona 060 038 00 86 i 035 82 000 18. Zatim ćete dobiti informacije u koje vreme treba da dođete u ulicu Kralja Petra Prvog broj 4 u Jagodini, na prvi sprat, kako biste obavili ranije zakazan pregled.

Ukoliko to bude bilo potrebno, pacijentima će biti omogućene i osnovne analize krvi, budući da ova medicinska ustanova ostvaruje saradnju sa jednom od laboratorija u Jagodini. Tehničari će na licu mesta pacijentu izvaditi krv i nakon izvršenih analiza dostaviti rezultate u najkraćem mogućem roku.

Sanitas Klinik!