Da li je moguće videti razliku između IQOS-a i klasičnih cigareta? Da. Da li se to može učiniti zatvorenih očiju? Naravno. To će svim posetiocima biti prezentovano u Zoni za zagrevanje u centru Jagodine u okviru velikog IQOS karavana „Zagrejani za naš grad“. Karavan će biti prisutan u gradu od 27. do 29. maja, a Jagodina je treća stanica u ovogodišnjem obilasku Srbije.

Osim eksponata putem kojih će posetioci zatvorenih očiju moći da se uvere u značajne prednosti IQOS-a u odnosu na klasične duvanske proizvode, organizovane su i druge aktivnosti koje pokazuju zbog čega je sve  IQOS bolji izbor od cigareta, kako za korisnike, tako za ljude u njihovom okruženju, ali i za životnu sredinu uopšte.

Cilj karavana jeste predstavljanje nauke koja stoji iza IQOS-a i prednosti ovog uređaja nove generacije kojim je kompanija Philip Morris krenula u ostvarenje vizije budućnosti bez duvanskog dima.

IQOS karavan je organizovao i kviz u kome će se proveriti znanje stečeno kroz ogledne aktivnosti, a za učesnike su spremljene lepe nagrade koje je dizajnirao Dechko Tzar. Dobrodošli su svi punoletni posetioci jer održiva budućnost, za razliku od pušenja, nema alternativu.

Vidimo se u ZONI ZA ZAGREVANJE u Jagodini od 27. do 29. maja, Skver Omladine, od 13 do 21h.