Možda je neopaženo prošla vest da u vašem gradu postoji srednja škola, koja nudi ne samo neverovatno povoljne cene školarina, nego i veliki broj obrazovnih profila, u okviru kojih mogu svršeni osnovci da se školuju. Zato vas podsećamo da Srednja medicinska i IT gimnazija Jagodina, Kragujevac i Beograd, ali i njena izdvojena odeljenja u drugim gradovima spada u red srednjih škola za koje mnogi roditelji žele da ih njihovo dete pohađa.

Ipak, mnogi se pribojavaju toga da neće imati dovoljno finansijskih sredstava na raspolaganju, kako bi mogli detetovo školovanje da finansiraju.

Ali na svu sreću Srednja medicinska i IT gimnazija definitivno ne vodi računa samo o benefitima svojih učenika, nego i o njihovim roditeljima, to jest zakonskim starateljima, pa se iz tog razloga može pohvaliti cenama školarina koje su i više nego povoljne. Pored toga što su cene školovanja na godišnjem nivou pristupačne, postoji mogućnost i plaćanja na rate, što u velikoj meri olakšava roditeljima učenika.

Celokupan prostor u kome se nalaze učionice opremljen je maksimalno kvalitetno i uz poštovanje svetskih standarda, tako da se i učenici i njihovi profesori tokom nastave osećaju vrlo prijatno.

A da bi edukacija bila i interesantnija i kvalitetnija, profesori se trude da je obogate. Iz tog razloga se posebna pažnja usmerava na interaktivni tip edukacije, kao i na organizaciju brojnih radionica zanimljive tematike, kako bi kroz učešće u njima učenicima bilo mnogo lakše da gradivo predviđeno aktuelnim nastavnim programom razumeju, tako da kasnije mogu i potpuno samostalno da ga primenjuju u praksi.

Praktičan deo nastave, a ukoliko je predviđeno programom izabranog obrazovnog profila koji u ponudi ima Srednja medicinska i IT gimnazija je izuzetno značajan. Upravo iz tog razloga ova srednja škola sa puno pažnje odabira poslovne partnere iz konkretne oblasti, u saradnji sa kojima organizuje praktičan deo edukacije za određeni smer. Na taj način će učenicima ne samo biti omogućeno da od najboljih u određenoj oblasti stiču praktična znanja, nego i da ih savladaju u tolikoj meri, da će posle toga moći da obavljaju konkretni posao bez ičije pomoći. Naravno, sve to ukoliko odluče da školovanje završe nakon sticanja diplome, odnosno ako ne budu želeli da ga nastave na odabranoj visokoškolskoj ustanovi.

Nevezano za to da li učenici žele jednu ili drugu opciju, moraju imati na umu da Srednja medicinska i IT gimnazija, budući zvanično akreditovana od strane nadležnih državnih institucija, svima njima po završetku školovanja za odabrani obrazovni profil dodeljuje diplome, koje su na teritoriji naše zemlje priznate. A u suštini to znači da kandidat ima pravo da zahteva upis tog dokumenta u svoj radni dosije, pod uslovom da ga ima u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje, odnosno ima mogućnost i da diplomu koju je stekao u ovoj srednjoj školi priloži kada bude aplicirao za posao u struci ili kada bude vršio upis na izabrani fakultet ili višu školu.

Značajne benefite će imati učenici ukoliko se odluče za upis u Srednju medicinsku i IT gimnaziju u Jagodini, Beogradu i Kragujevcu ili nekom drugom gradu u kome postoje izdvojena odeljenja ove škole.

Ne propustite da izvršite prijavljivanje na vreme, te da do 31. avgusta 2022. godine, a uz maksimalno poštovanje pravila ove škole, pristupite i zvaničnom upisu.

 

Donesite pravu odluku!

Za više informacija nas možete kontaktirati na broj telefona 069 30 90 585 ili posetiti svakog radnog dana od 8 do 21č i subotom od 9 do 14č.

Nalazimo se u novom prostoru, na adresi Trepčaninova 1, u Jagodini.

https://itgimnazija.edu.rs/

 

https://itgimnazija.edu.rs/lokacije/jagodina