Marković: Nastavljamo da radimo u interesu Srbije i građana

BEOGRAD -Jagodina u novom sazivu Skupštine Srbije ima četvoro poslanika, iz JS Dragana Markovića- Palmu, Mariju Jovanović i Životu Satrčevića, te Nikola Radosavljević iz SNS, Ćuprija Ninoslav Erića – SNS, Svilajnac Gorica Gajić –DSS I Despotovac  Momčilo Vuksanović iz PUPS

Lider Jedinstvene Srbije, koja je u koaliciji sa SPS-om osvojila 31 poslaničko mesto, Dragan Marković Palma rekao je danas da će ta koalicija nastaviti da radi ono što su radili i do sada, da zastupaju i bore se za interese građana.

“Nećemo odustati od prioriteta, i kada je upitanju socijalna pravda, nova radna mesta, kako da sačuvamo srpsku teritoriju KiM, da nikada nećemo odustati od ulaska od EU, ali podignute glave i da nećemo da rušimo staro prijateljstvo sa Rusijom”, rekao je Marković novinarima u holu parlamenta.

Jedinstvena Srbija će u skupštini imati osam poslanika, a Marković je naveo da je će nastaviti da sprovode program i političke ciljeve, za koje su se sa SPS-om i do sada zalagali.

Podsetio je da je njihova koalicija podržala predsednika Aleksandra Vučića, na predsedničkim izborima.

“Imali smo dobru saradnju sa SNS, očekujemo da se nastavi i dalje”, rekao je Marković i dodao da još nije bilo reči o funkcijama.

“Niti nas one interesuju, važno je šta ćemo raditi”, rekao je Marković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *