U organizaciji Kulturnog centra Čajetina, a pod pokroviteljstvom Opštine, sinoć je u Starom parku u srcu ove varoši održan koncert Tropiko benda. Mnogobrojna publika, među kojima je najviše bilo mladih, imala je priliku da čuje najnovije pesme ovog benda koji će uskoro izdati svoj šesti studijski album.

 

Tropiko bend je nastupao u čajetinskoj opštini u okviru Kulturnog leta 2015. godine na Kraljevom trgu na Zlatiboru, a sinoć je publika ponovo imala priliku da sa njima podeli dobru energiju  u srcu Čajetine, uživajući u starim i novim hitovima.

“Godinama prolazimo, ali nikad nas put nije naveo da dođemo u Čajetinu. Jako je lepo mesto i žao mi je što nemamo malo više vremena da je obiđemo, da se malo podružimo sa ljudima, ali evo, družićemo se večeras ovako, na koncertu. Čast nam je i zadovoljstvo da smo večeras u Čajetini i napravićemo super žurku”, rekao je za “Zlatibor pres” Aleksandar Cvetković -Sale.

Od svog nastanka 2000-te godine do danas, ovaj bend je polako ali permanentno osvajao publiku svojim hitovima kao što su: Nemoj tako, Sedativ, Ako preživim da te prebolim, Veruj bratu, Paranoja, Neko treći, Šta ću tebi ja, Ćao bela, Ne zovi, Vino… U završnoj fazi je novi studijski album, a novu pesmu sinoć je imala priliku da čuje čajetinska publika.

“Mi smo sada pri kraju završetka našeg šestog studijskog albuma. Pre dvadesetak dana smo izdali pesmu pod nazivom “Veto” i to je nešto najnovije što smo ponudili našoj dragoj publici. Pesma jako dobro prolazi kod njih. Radujem se što će album izaći za neka dva meseca  i koncertima koji su pred nama, kao i večerašnjem, tako da je to nešto što je najlepše što nam se dešava, a trudimo se da svakog dana pravimo lepe stvari.”

Nakon svog pojavljivanja u žiriju Pinkove zvezdice, Aleksandar sve više dobija pažnju i najmlađe publike, “Mi smo jako srećni jer imamo publiku od dve do 102 godine”, sa osmehom kaže Sale. “Deca su nešto najlepše i najčistije i kada od njih dobijete povratnu energiju to je i uzvišeno i lepo, a što više omladine u publici to je bolje za sve nas, jer to je energija koja nosi.”

Na kraju koncerta, Tropiko bend se zahvalio Kulturnom centru Čajetina na dobroj organizaciji koncerta, i čajetinskoj publici na pozitivnoj atmosferi i dobrim vibracijama.