SVILAJNAC- Od najmlađih vrtićkih grupa, preko osnovaca, srednjoškolaca i organizovanih odraslih grupa, to je svakodnevica u Prirodnačkom centru Srbije u Svilajncu. Centar radi svakog dana od 10 do 18 sati.
-Srećni smo jer možemo da prenesemo znanje, zanimljivu avanturu i doživljaj koji se pamti. Ono što je sigurno, da li imali 7 ili 77 godina odavde naši posetioci izlaze srećni i zadovoljni. To nas najviše i raduje.Stvorite sebi i vašoj porodici nezaboravno iskustvo, poručuju iz Prirodnjačkog centra Srbije

U sklopu parka koji je ispunjen sa preko 30 replika dinosaurusa, igraonica, je i restoran gde možete da napunite baterije i uživate dok se mališani igraju, a u blizini je suvenirnica. Mesto gde možete kupiti uspomenu koju ćete poneti iz Prirodnjačkog centra. Izbor je ogroman i raznovrsan. Od magneta, privezaka, šolja do interaktivnih igara, edukativnih knjiga su samo deo onoga što suvenirnica nudi.

-Obilazak Prirodnjačkog centra će upotpuniti upravo jedinstveni suvenir koji možete naći kod nas. Jedna od najatraktivnijih izložbi za mališane u Prirodnjačkom centru sigurno je ‘Životinje Afrike’. Rešili smo vam problem gde ćete za vikend. Mi smo tu kako bi vam pružili edukaciju, nauku i zabavu na jednom mestu, navode u prezentaciji tog Centra.