SVILAJNAC-Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović obišao je danas radove na rekonstrukciji Krive čaršije i Topličine ulice koji su uveliko u toku:

„Ovo su radovi koji više od 50 godina nisu rađeni u gradu. Zamenili smo azbestne vodovodne cevi, trenutno se radi kanalizacija i kišna kanalizacija. Menjaju se i elektro instalacije, instalacije za gas, optički kablovi… Radi se i fontana, novi behaton i Čaršija će dobiti jedan novi kvalitet i izgled. Vreme nas do sada nije poslužilo, ali se sad radovi intenziviraju i plan je da do početka jula i letnje sezone prvi deo Krive čaršije bude završen. Takođe, trenutno se rekonstruiše i Topličina ulica, azbestna cev koja prolazi i kroz tu ulicu je zamenjena, u toku su radovi na kanalizaciji i kišnoj kanalizaciji, a plan je da se uradi i novi kolovoz i trotoari“ – izjavio je on i zahvalio svim građanima na strpljenju i razumevanju.

Tokom jula i avgusta neće biti radova u Krivoj čaršiji, a oni će se nastaviti u septembru kada će se raditi rekonstrukcija od Spomenika Stevana Sinđelića do glavne ulice.