DESPOTOVAC- U petak je predsednik opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović,  je posetio udruženje žena „Vredne jezerke“ iz Jezera. Ovom prilikom predsednik opštine je razgovarao sa predstavnicima udruženja i meštankama sela Jezera, dogovoreno je da se u narednom periodu ulože sredstva kako bi se prostorije udruženja sanirale i dovele u funkcionalno stanje, nakon toga su obišli i osnovnu školu. Ovu priliku predsednik je iskoristio da razgovara sa meštanima i čuje njihove  predloge o tome šta može da se uradi za ovo selo kako bi se poboljšao život njegovih meštana.

PRIJEM GRAĐANA KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE

Promena na bolje kreće od promene pojedinca, pa tako predsednik opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović, od početka svog mandata, u toku svake radne nedelje izdvaja po jedan dan za prijem građana u svoj kabinet. Cilj prijema jeste da se saslušaju primedbe, problemi i predlozi koje građani imaju i da im se što pre izađe u susret.

Svako ko želi da iznese svoj problem ili predlog predsedniku opštine će biti primljen, a prijem se zakazuje na telefon 035611117.