Nova destinacija za kvalitetnu kupovinu od danas i na adresi Gine Pajevića 3B

Jagodina – Nov Maxi supermarket, peti po redu u Jagodini, danas je svečano otvorio vrata stanovnicima ovog grada, pružajući im mogućnost proverene i ugodne kupovine po najsavremenijim standardima na još jednom mestu. Na adresi Gine Pajevića 3B, ljubazno osoblje  dočekalo je svoje komšije u modernom ambijentu nove radnje, uz prepoznatljiv asortiman kvalitetnih proizvoda.

 

Na preko 400 kvadrata prodajnog prostora nove prodavnice kupci mogu pronaći sve za kvalitetnu i povoljnu nabavku na jednom mestu. Poseban akcenat stavljen je na bogatu ponudu svežeg voća i povrća, raznovrsnih ukusnih svežih peciva i hleba, kao i mlečnih proizvoda, pakovanog mesa i delikatesa.

Kako bi nabavka bila brža, ali i pogodnija za celu porodicu, obezbeđen je i natkriven prostor sa 20 parking mesta iza same prodavnice. Osim toga, pored tri regularne kase za plaćanje, efikasnijoj kupovini doprinose i dve samouslužne.

U ovom supermarketu mogu se pronaći i mnogobrojni proizvodi privatne robne marke ovog trgovinskog lanca, sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su prepoznatljivom plavom oznakom „omiljene cene“, koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa kupci u novoj prodavnici lako mogu obaviti ne samo kvalitetnu, već i povoljnu nabavku.

Sa otvaranjem novog Maxi supermarketa u Jagodini, kompanija Delez Srbija još jednom potvrđuje posvećenost cilju da svoju prepoznatljivu ponudu i uslugu učini dostupnijom svojim kupcima.

maxi.rs