-Pročitao sam jednu skriptu iz manastira Lelić gde monasi u tom periodu postavljaju pitanja kako državi da budemo od koristi.

Ja sam sebi postavio to pitanje, i zato jesam u ovoj koaliciji, imam dosta iskustva stečenog kroz dugogodišnji rad na čelu opštine Čajetina i svoja saznanja pokušaću da iskoristim na najbolji mogući način kako bi se i druga mesta razvijala.

Da davno poljuljane temelje države Srbije pokušamo ponovo da učvrstimo, jer svaka ozbiljna država zasniva svoju politiku na četiri stuba. Naciji, veri,kulturi i tradiciji. Zato svi funkcioneri iz lokalnih samourava treba da pomognu, jer ja dolazim sa lokala, i mi moramo da damo doprinos nacionalnim projektima. Treba da se trudimo da ljudi ostanu u unutrašnjosti, mi to znamo, i možemo da pokažemo kako je to urađeno na Zlatiboru u jednoj maloj opštini. Povećavamo broj stanovnika i broj novorođene dece. To je naš zadatak, obaveza i misija, rekao je lider Zdrave Srbije Milan Stamatović  na predizbornom skupu u Pirotu liste Srbija ne sme da stane – Aleksandar Vučić.