JAGODINA DOČEKUJE NAISU

 

JAGODINA- Posle završetka takmičenja u kušpu Srbije rukometašice Jagodine okreću se prvenstvenim duelima, a u 14. kolu Superlige sledi utakmica sa Naisom u subotu od 18 sati u hali Jasa.

-Zahvaljujem se navijačima na poseti u utakmici sa Zvedom koju smo izgubili i završili takmičenje u Kupu Srbije. Devojke su dale svoj maksimum u ovom momentu, ali to nije bilo dovoljno. Bila je lepa sportska atmosfera kakva jeste u Jagodini. Igramo utakmice u ritmu nedelja – sreda i nemamo vremena da se bavimo analizama, moramo da gledamo ono što je ispred nas. Ovog momenta je najvažnija utakmica sa Naisom. Kao i svaka utakmica i ova je izuzetno bitna, zbog plasmana u plejof i zbog pozicije na tabeli. To će biti jako teško zbog rasporeda koji je pred nama, ritam je režak za ovu ekipu da sve to izdrži na zahtevanom nivou. Pozivamo navijače da pomognu devojkama u utakmici sa Naisom jer im znači podršaka sa tribina, istkao je trener Dragan Markov.

-U prvom delu igrale smo nerešeno sa Naisom. Imale smo puno tehničkih greški, promašenih zicera, nismo ispoštovali dogovor i to nas je koštalo rezultata. Posle poraza od Zvezde, ostaje nam da u dva dana ispravimo greške i idemo na pobedu, jer ova utakmica određuje konačni plasman na tabeli, kazala je Bojana Racković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *