JAGODINA- U 16. kolu Superlige rukometašice Jagodine dočekuju Medicinar iz Šapca, ekipu koja se bori za plasman u plejof. Utakmica se igra u subotu od 19 sati u hali Jasa. Trener Jagodinki Dragan Markov je ovu utakmicu najavio kao još jednu u nizu odlučujućih za konačan plasman u ovoj sezoni, te da je i Jagodini i  Medicinaru imperativ pobeda da bi ostvarili svoje ciljeve.

-Fokusirani smo da mi odigramo dobro utakmicu i ne dozvolimo da dođe u pitanje rezultat. Svesni  smo da će utakmica biti teška i do kraja neizvesna kao i većina do sada. Ako želimo da ostvarimo krajnji cilj, moramo i energetski i sa glavom biti na utakmici i odigrati kvalitetno. Igramo do kraja svaku utakmicu zato nas publika i prepoznaje, a to devojkama puno znači, rekao Markov

Šapčanka na privremenom radu u Jagodini Tamara Kojić, koja je među najboljim pivotmenkama i odbrambenim igračima u Srbiji, najavljuje dobru utakmicu.

-Ni malo laka utakmica, Medicinar igra izuzetno ove sezone. Potrudićemo se da ispoštujemo dogovore i zadržimo prvo mesto na tabeli. Igrala sam u Medicinaru, poznajem sve devojke, nije menjana ekipa i to će mi pomoći da ispunim na terenu sve zahteve, kazala je Tamara Kojić.