IZBORNA KAMPANJA U JAGODINI

 

PALMA KRENUO U KAMPANjU ZA LOKALNE IZBORE U JAGODINI RAZGOVOROM SA MEŠTANIMA BELICE , ŠANTAROVCA I BUNARA

MI NISMO LIDERI, MI SMO SERVIS SVIH GRAĐANA JAGODINE I SRBIJE

Lista Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije “Za domaćinsku Jagodinu” koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 02. juna naći pod rednim brojem 1, započela je svoju predizbornu kampanju obilaskom sela Belica, Šantarovac i Bunar.

Kao i u proteklih 20 godina, u neposrednom razgovoru i druženju sa meštanima predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma je podsetio meštane ovih sela šta je sve ova koalicija uradila za njih od kako je na čelu Jagodine.

“U kampanji pred izbore 17. decembra prošle godine obilazili su vas mnogi samozvani lideri a ja vas pitam da li vas je iko od njih obišao od tada do danas sem naše koalicije. Naravno da nije. Mi smo vaš servis, servis svih građana Jagodine i Srbije. Ovo su lokalni izbori i u prethodnih 20 godina uvek kada ste imali problem dolazili ste kod nas” rekao je Marković.

“Mi smo prvi predali listu pod rednim brojem 1. A znate da se u sportu pod rednim brojem 1 nalaze najbolji. Mi imamo najbolji tim za Jagodinu koji broji više od 100 ljudi. Svi su uspešni u svom poslu i svi imaju u proseku 25 godina radnog staža” rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.

U selu Belica razvilo se i narodno kolo koje je poveo 91- godišnji Milosav Miša Milenković i Dragan Marković Palma. Kolo su ukrasile sve generacije od najmlađih do najstarijih.

U selu Bunaru se završila današnja kampanja, koja po svojoj neposrednosti, direktnom kontaktu i druženju sa građanima jeste zaštitni znak Dragana Markovića Palme.

SRPSKOM SELjAKU TREBA POMOĆ I PRUŽENA RUKA, A NE PRAZNE PRIČE KAKO ĆE VAJDE IMATI OD EKSPa

Koalicija: Dušan Marković – Mi se pitamo! Dela, a ne reči! (BUNT-Prava Srbija – BUNT-Nastoящaя Serbiя, SRPSKI POKRET DVERI, RATNI VETERANI ZA SRBIJU – VOJNOVI VETERANI PRE SRBSKO, NARODNA STRANKA, NOVO LICE SRBIJE, SRPSKA MONARHISTIČKA STRANKA „SRPSKA SLOGA“ – ZA KRALjA I OTADžBINU, SRPSKO RUSKI POKRET, NEFORMALNA GRUPA GRAĐANA „RADNICI FABRIKE KABLOVA“, NEFORMALNA GRUPA GRAĐANA „POLjOPRIVREDNICI JAGODINE“, NG ZELENI JAGODINE, RAVNOGORSKI POKRET OO JAGODINA, VETERANI REPUBLIKE SRBIJE, NAPREDNA JAGODINA)  bila je na gradskoj tržnici gde je razgovarala sa građanima Jagodine i predstavila svoj plan i program za naš grad. Jagodinci su veoma prijatno reagovali, a razgovor sa građanima vodio je kandidat za gradonačelnika i nosilac izborne liste Dušan Marković, predsednik gradskog odbora Dveri Stefan Vuk Milanović, predsednica gradskog odbora Novog lica Srbije Marija Milojević, predsednik gradskog odbora Narodne stranke Nenad Stevanović kao i drugi kandidati za odbornike. Na štandu je održana i konferencija za medije.

„Danas smo na gradskoj pijaci sa našim sugrađanima. Ovde smo da vidimo šta možemo da uradimo za njih, ali takođe i da im prezentujemo šta smo sve uradili. Mi smo prva politička organizacija koja je svoje prostorije otvorila na pijaci i tu smo rešavali probleme naših poljoprivrednika, upisivali njihova gazdinstva, pružali pravne savete, a nekima pomagali u gorivu i setvenom materijalu. Tako smo donirali tonu ipo goriva i preko tri tone setvenog materijala. Odavde šaljemo poruku građanima da ne veruju onim politikantima koji se kriju iza svojih lidera u Beogradu i koji vam pričaju bajke o Ekspu i o raznim nekim drugim stvarima koje se uopšte ne tiču Jagodine i Jagodinaca. Građani trebaju da veruju onima koji su svakodnevno sa njima i koji iza sebe imaju isključivo dela. Zato na predstojećim izborima birajte ljude koji se nalaze na listi: „Mi se pitamo! Dela, a ne reči!“, a koja se nalazi pod rednim brojem 2.“ Rekao je Dušan Marković, kandidat za gradonačelnika Jagodine i nosilac ove izborne liste.

„Srpski pokret Dveri u ovu kampanju ušao je sa jasnim ciljem, a to je želja i potreba da se u vlasti lokalne samouprave uključe mladi ljudi koji do sada nisu bili u vlasti. Ovom gradu potrebna je nova energija. Naša koalicija je druga sakupila potpise za kadidaturu i to je pokazatelj da smo mi kao politička grupacija u gradu uspostavili taj naš politički kurs koji građani cene i prepoznaju.“ Rekao je Stefan Vuk Milanović, kandidat za predsednika Skupštine grada.

„Naša stranka je mlada i okuplja mlade ljude, pa zato smatramo da mladi trebaju da preduzmu odgovornost kako za vođenje države tako i za vođenje grada.“ Poručila je predsednica gradskog odbora Novog lica Srbije i kandidatkinja za odbornicu, Marija Milojević.

„Narodna stranka nakon svih udara na nju uspela je da konsoliduje svoje redove i da osveži svoj odbor u Jagodini. Mi smo na gradskom odboru odlučili da ćemo u Jagodini biti deo najjačeg opozicionog bloka, a to je koalicija „Dušan Marković – Mi se pitamo! Dela, a ne reči!“ koju predvodi urpravo Dušan Marković.“ Rekao je predsednik gradskog odbora Narodne stranke Nenad Stevanović, kandidat za odbornika.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *