RASULO-DS BEZ ODBORNIKA U JAGODINI

Od grljena i ljubljena u jagodinskoj, ali i srpskoj politici, do ostavki na stranačke funkcije i istupanja iz stranke potrebno je malo, što potvrđuje najsvežiji primer jagodinskog DS. Naime, kako je saopšteno na društvenim mrežama,  predsednica GrO je podnela nepozive ostavke na sve stranačke funkcije i istupila iz članstva DS, jer je, po njenim rečima, na nju ,,vršen pritisak da ustupi odborničko mesto”. Drugi na listi te koalicije je Petar Jovanović, bivši predsednik SO Jagodina i GrO DS u vreme ubistva novinara Milana Pantića, koga su stranačke kolege iskuljučile iz DS, te je verovatno on taj kome bi pripao odbornički mandate u slučaju ostavke. Za sada bivša predsednica GrO DS nije podnela ostavku na odbornički mandat, ali DS  je ostao bez odbornika, kao i u proteklih 8 godina.    

SAOPŠTENJE

Zbog nepremostivih razlika, razmimoilaženja u stavovima, lobiranja među članovima Gradskog odbora i miniranja rada istog, kao i konstantnog pritiska da ustupim svoje odborničko mesto odlučila sam da podnesem neopozivu ostavku na mesto predsednice GrO Demokratske stranke u Jagodini, odnosno na sve stranačke funkcije i istupim iz Demokratske stranke i na taj način poštedim članove Gradskog odbora neprijatne situacije u kojoj moraju zauzimati nečiju stranu, a stranku poštedim lošeg publiciteta u Jagodini.

Na ovaj način želim da vam saopštim da se u ovom blatu ne želim valjati, ušla sam dostojanstveno kao član Demokratske stranke pa ću tako i istupiti ne želeći da iznosim još neke detalje koji ne priliče renomeu Demokratske stranke. Neizmerno sam zahvalna prvenstveno predsedniku Demokratske stranke dr Zoranu Lutovcu na podršci i poverenju koje mi je ukazano, narodnom poslaniku Srđanu Milivojeviću, zamenici predsednika Demokratske stranke Dragani Rakić kao i ostalim potpredsednicima Demokratske stranke.

Želim vam puno uspeha u daljoj borbi i znam da ćemo

uvek biti na istoj strani.

Maja Radojičić