JA SAM SAMO ČOVEK
JAGODINA-Svetlana Ceca Ražnatović najveća estradna zvezda u u Srbiji i šire u intervjuu sa snimanja novogodišnjeg programa na TV Palma plus, koji tradicionalno okupi najznačajnija estradna imena, ponosno kaže – Ja sam samo čovek.
tv palma plus-jagodina-g.j.
Proteklu godinu Ražnatovićeve obeležile su Pinkove zvezde, kao i turneja ,,Poziv“ koja traje od 2013 godine. Sumirajući je ona kaže- vrlo uspešna i radna godina.
-Među mladim pevačima ima talenata, mi smo izvor talenata u različitim muzičkim žanrovima. Imala sam priliku da upoznam divne mlade i perspektivne ljude. Trudili smo se da budemo objektivniji i profesionalni, ali isto tako smo i ljudi. Mnogo puta sam emotivno reagovala, što naravno profesionalizma ne dozvoljava, ali ja sam samo čovek. Grdile su me kolege da sam popustljiva, ali neću se promeniti, priča svoja iskustva Ceca iz Pinkovih zvezda.
tv palma plus 5-jagodina-g.j.
Nju očekuju brojni nastupi do kraja ove godine. Cena ima zakazane koncerte u Beču, Moskvi, i Dubaiju, odnosno publika na svim svetskim meridijanima.
-Nastupi su obeleželi ovu godinu i nadam se da će tako biti do samog kraja 2015. Kako stvari stoje verovatno ću ući radno u 2016 godinu. Posla se ne bojim, imam najlepši mogući posao na svetu, bavim se muzikom i delim je sa ljudima. Svaki koncert mi je bitan. Trudim se da na svim nastupima ostavim najbolji mogući utisak, ne spremam ništa posebno. Imam bend koji je preko 12 godina samnom i koji me svuda prati. Trudiću se da posle nastupa u Dubajiu ostanem još nekoliko dana i odmorim se malo, jel nisam imala priliku da se letos odmaram, objašnjava Ceca
tv palma plus 6-jagodina-g.j.
U narednoj godini u planu je novi album, ali obaveza je previše.
-Ništa još ne radim i ne pripremam sa svojim saradnicima, posla je mnogo, ali ukoliko neka melodija dođe prešlušaćemo je i odlučiti. Novi projekat je izvestan, treba naći vreme, kaže Ceca.
Novogodišnji program TV Palma plus okupio je sve najznačajnije pevače narodne muzike, a posle odbrojavanja i šampanjca u prvim minutima u Nove godine Šaban Šaulić zapevaće ,,Rado lepa Rado“.

tv palma plus 4-jagodina-g.j.
NOVOGODIŠNJA ČESTITKA
-Svi nama želim mir.Spokojnu narednu godinu.Mnogo, mnogo vedrih i sunčanih dana u svakom kontekstu. Da smo živi i zdravi to je najbitnije. Da svi imamo, jedino i samo, najlepše misli u glavi, poručuje Ceca.
tv palma plus 1-jagodina-g.j.
NOVA GODINA
-Nova godina je deo našeg posla, mi smo profesionalci i nama to teško ne pada. Naš posao je pevanje i nama je stalno Nova godina, tako da, to iz mog ugla gledano, meni taj dan ništa ne znači, sem da koncert odradim najbolje što mogu i da moja publika bude zadovoljna,kaže Ceca.

VELJKO U BANJALUCI
-Veljko se adaptirao odlično na Banjaluku, tamo je odlučio da nastavi studije. Nije mu prvi put, jer je svako godine unazad odlazio tamo po mesec-dva, letnje raspuste je tamo provodio, ima dosta prijatelja, dopada mu se okruženje i atmosfera. Meni je iskreno mnogo drago i što je promenio sredinu, često je u Beogradu i nema vremena da bude nostalgičan. Živi na toj relaciji, otkriva Ceca.
tv palma plus 10-jagodina-g.j.
CECA BAKA
-Podržala bih prinovu u mojoj porodici, to je moja krv, nikada ne bih išla na to da se trudnuća prekine. U svakom slučaju mojoj deci je rano za takve stvari, još su mladi i trebaju još da nauče mnogo i steku nova iskustva. Želim da se prvo ostvare na poslovnom planu, da sazru i osamostale. Nije lako pružati ruku da ti neko udeli, mnogo je lepše kada sam zaradiš. Imam iskustvo, jer sam sa deset godina zaradila prvi honorar i poštujem novac. Nikad se ne bahatim, poštujem svaki zarađeni dinar. Svako mora da prođe kroz to da bi vrednovao ono što stekne. Kažu ,,nikad ne kupuj kuću od onog što je gradio, već od onog što je nasledio“, priča Ceca.

ANASTAZIJI ZABRANJENI SILIKONI
-Nisam dozvolila Anastaziji da stavlja silikone zato što je mlada, ali sada ima sedamnaest i po godina. Za šest meseci kada bude punoletna sama će o tome odlučiti. To je u maju sledeće godine. Ništa mi je smeta, neka piše šta ko hoće, moje dete je lepo ko anđeo. Mlado, lepo, zgodno…osmehujući se govori Ceca
tv palma plus 9-jagodina-g.j.
I STARLETE SU NEČIJA DECA
-Šta ima da prihvatama ili ne prihvatam. Ne puštam kišu. Svako ima pravo na izbor, ni ja nisam volela da se meni mešaju. To što su moja deca, ne dajem mi za pravo da vodim njihove živote. Tu sam da im budem potpora, zaštita, za savet, a što se tiče njihovih izbora, neka se deca vole i provode, pa i starleta je nečije dete, kaže Ceca.