UBISTVO U RIBARU KOD JAGODINE – POLICIJA I TUŽILAŠTVO TRAGAJU ZA UBICOM

JAGODINA-Policija i tužilaštvo intenzivno trgaju za izvršiocem ubistva Dejana Jovanovića – Kabasa (45) iz Kočinog Sela kod Jagodine. Njegovo ubistvo,u bivšem ugostiteljskom objektu, prijavili su meštani Ribara u sredu ujutru. Pretpostavlja se da je Jovanović sedeo u stolici kada je pucano na njega, imao je dve ustrelne rane na glavi i stomaku.

-Protekle dve, tri godine bolovao je i teško se kretao, imao je veliku kilažu i retko je izlazio iz kuće, uglavnom su ga vozili. Niko ne može da pretpostavi zašto je ubijen, kažu meštani Kočinog Sela.

Kako nezvnično saznajemo Jovanović je imao kriminalnu prošlost, osuđivan je za lakša krivična dela, ali je i radio poslove na ,,ivici” zakona. Bio je poznat po istetoviranoj ruži na glavi.

-Držao noćne klubove, meštani sela su se pobunili kada je dovodio striptizete i igračice, te je zatovorio lokal. Imao je automehaničarsku radnju, vozio je dobre automobile i džipove. Posle akcije ,,Sablja” nestao je na nekoliko godina, zatim se pojavio kao da se ništa nije dogodilo. Hvalio se kontaktima sa poznatim ljudima sa ove i one strane zakona, pričaju meštani.

Jovanović ima troje dece i meštani kažu da je bio dobar otac i domaćin, uvek spreman da pomogne. Supruga se bavila poljoprivredom i čuvala decu. On je bio tih, sporo je pričao, proteklih godina bio je bolestan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *