VITEŠKI FESTIVAL ,,DESPOT STEFAN LAZAREVIĆ“ POD ZIDINAMA MANASIJE

Predsednim Opštine Despotovac dr Zlatko Marjanović  poručio je građanima da mogu da očekuju da će se ove godine Viteški festival ,,Despot Stefan Lazarević“ biti održan pod zidinama Manasije, najverovatnije 10. i 11. avgusta.  

Godinu dana, posle prvog izbora za predsednika opštine Despotovac, dr Zlatko Marjanović obišao aktuelne investicije radove na izgradnji mosta, preko koga vodi put za Podstranu, kao i radove na rekonstrukciji Sportske hale u Despotovcu, te potvrdio da će novi, dugo čekani most, biti za tri meseca završen, a hala dobija novu stolariju, izolaciju i krov.

-Danas nije samo Despotovac gradilište, već se rekonstruiše i škola u Stenjevcu, a nadam se i da će uskoro biti odobren projekat rekonstrukcije škole u Plažanu. Narednih dana počinju i završni radovi na Centru za kulturu u Despotovcu, što je preduslov da Despotovac nastavi kursom kulture i turizma, po kojima je prepoznatljiv. Građanima mogu da poručim da očekuju da će se ove godine Viteški festival ,,Despot Stefan Lazarević“ biti održan pod zidinama Manasije, najverovatnije 10. i 11. Avgusta, istakao je dr Marjanović.