Ova žena je živi dokaz da je porođaj samo izgovor da zapustite svoje telo. Stomak ne mora da bude opušten, koža ne mora da ima strije, a o celulitu i da ne pričamo. Debora Gudman (33) ima šestoro dece i izgleda neverovatno dobro.
Debora Gudman je supruga vojnog lica, majka šestoro dece, model fitnes magazina, bivša profesorka u osnovnoj školi, profesionalni trener, ali i višestruka takmičarka na Bikini Open takmičenjima.

Ona je dokaz da žena bez obzira na porođaje može da izgleda odlično (ukoliko ne postoje medicinski razlozi koji sprečavaju treniranje).

I pored toga što je šest puta rađala, ona bez problema može da stane na crtu mnogim devojkama.

“Čuvati bebe za mene je lako. Odlasci na koledž su bili laki. Razgovaranje sa ostalim mamama, objašnjavanje kako da brinu o sebi i da imaju porodicu, pomaganje mladim devojkama da imaju super liniju, pokazivanje mojoj deci kako da balansiraju i kako da vole sebe takve kakvi jesu. Ne mogu da zamislim život bez ijedne od ovih stvari. Svi smo nekada nesigurni, ali da nisam rizikovala nikada ne bih znala, a uvek bih se pitala kako sve to izgleda”, napisala je Debora.
Dvadesete godine su joj prošle u materinstvu, iako je nakon svake bebe uspela da vrati linju, nakon blizanaca odlučila je da se ozbiljnije posveti svom telu.
Kako kaže nikada joj nije bilo teško da održi vitku liniju, ali profesionalno bavljenje fitnesom je došlo samo od sebe.
Ova dama takođe se bavi savetovanjem žena koje su rađale, kako da povrate liniju i dovedu je do savršenstva.

Velika podrška joj je suprug, bez kog, kako tvrdi, ne bi uspela ništa.

Hrani se zdravo, živi brzo, i uvek rizikuje