BEČ-Aca Lukas održao je koncert u Beču u klubu Kazablanka za preko 700 studenata iz 55 gradova u Srbiji, koji su došli u austrijsku prestonicu u organizciji Skupštine grada Jagodina. Nezaboravni koncert u utorak uveče Lukas je započeo hitovima ,,Ne zanosim se ja“ i ,,Nisam preživeo“. Sala je bila na nogama, kao i organizator celog događaja predsednik Skupštine grada Jagodina, kao i gosti ambasador Srbije u Beču Pera Janković, poslanik u Skupštini Beča Ognjanović, koji je bio na listi Slobodarske partije, kao i privredinici koji su obeubedili besplatan boravak studenata u Beču.
aca lukas i studenti 2-bec-g.j.
-Imali smo dva sastanka i imaćemo još dva, a tema su nova radna mesta, ekonomska saradnja i povećanje izvoza u Austriju. Došli ste da vidite kako žive studenti u Beču i kada završite studije da ostanete u Srbiji. Studenti iz 55 gradova koji studiraju u Jagodini prvi put dolaze u Beč. Njihovi političari valjda nemaju vremena da ih vode u posete u druge države. Želimo da pamet Srpska ne odlazi u Evropu, a mi da obezbedimo radna mesta, rekao je Marković obraćajući se studnetima i najavio koncert Ace Lukasa.
kolo-bec-g.j.
Pored Lukasa, studente su zabavljali Jovana Tipšin i Mima. Studneti su se zabavljali do ponoći u bogat meni i pića. Večeras će studente zabavljati Lukas i Ceca Ražnatović.