ĆUPRIJA-Novak Đoković Fondacija uručila je danas u Ćupriji novogodišnje paketiće za 175. mališana od 3 do 10 godina starosti iz hraniteljskih porodica u Pomoravskom i Rasinskom okrugu. Ta fondacija treću godinu zaredom organizuje ovu akciju u saradnji sa centrima za porodični smeštaj.
-Podržavamo rad centra i uvek se radujemo saradnji sa njima. Velika je sreća kada vidite osmeh na licima mališana i njihovih hranitelja, koji im pružaju ljubav i imaju razumevanja za njihove potrebe. Želimo da toj deci učinimo novogodišnje praznike što lepšim i radosnijim. Paketići su personalizovani prema uzrastu dece i njihovim potrebama, pažljivo odbranom garderobom, igračkama, kozmetikom, knjigama i slatkišima, kazala je projekt menadžerka fondacije Maja Jovanović.
fondacija novak djokovic podela paketica 2-cuprija-g.j.
Predsednik opštine Ćurija Ninosal Erić je istakao da je velika čast sarađivati sa Novak Đoković Fondacijom i to ,,na najlepiši mogući način sa decom i Deda Mrazom“.
-Opština Ćuprija će i ubuduće biti partner na projektima upućenim deci i njihovom adekvatnom razvoju u sredini u kojoj žive, dodao je on.
fondacija novak djokovic podela paketica-cuprija-g.j.
Direktor ćuprijskog centra za porodični smeštaj i usvojenje dece Hristos Aleksopulos naglasio je da je Novak Đoković, pored toga što je veliki sportista, još jednom pokazao da veliki čovek, jer je uspeo da deci, koja su ostala bez roditeljskog staranja, probudi praznični duh.
Ovu akciju NĐF pomogli su partneri City Expresss, Soko Štark, Nivea, Lavirint i JRJ – Moj izdavač.

fondacija novak djokovic podela paketica 1-cuprija-g.j.